Om oss

Planeringen av konceptet för Rörelsemönster påbörjades redan år 2014, och år 2017 togs äntligen steget till att öppna vår allra första klinik i Solna.

Vår vision med RM är att kunna erbjuda en helhet när det gäller träning och hälsa. Vi vill vara länken mellan sjukvården och träningen, då vi anser att träning kan vara nyckeln till god hälsa. Idag har vi väldigt nöjda kunder som uppnått goda resultat i sin träning/rehabilitering.

Vi på RM erbjuder en god och kvalitativ service och vår personal eftersträvar alltid att ge våra klienter en positiv och välförtjänt upplevelse i kontakten med oss. Genom att lyssna på våra klienters behov och önskemål och hitta lösningar som passar varje individ, visar vi att resultatet av vårt arbete är det viktigaste för oss.

Vi prioriterar kvalité och eftersträvar alltid resultat. Därför ser vi till att vår personal är utbildade inom sin inriktning och har hög kompetens, vi utbildar oss regelbundet för att uppdatera vår kunskap enligt de senaste inom området baserat på forskning och studier. Med våra kunskaper inom fysiologi, anatomi, biomekanik, träningslära, näringslära och skaderehabilitering samt olika typer av medicinska behandlingar ser vi till att maximera vårt resultat och förebygga skador.

Vi på Rörelsemönster

Liam Borcheloui

Liam Borcheloui

Jesper Agdur

Jesper Agdur

BOKA TID