Medlemskap

På Rörelsemönster träffar du erfarna certifierade tränare som vägleder och inspirerar dig på vägen! Hos oss kan du träna allt i från kampsport, rörlighet och kondition till funktionell styrketräning. Träna i en inspirerande miljö i något av våra följande pass.

PT medlemskort standard

Vi erbjuder månadskort för personlig träning för dig som vill träna regelbundet med en personlig tränare. I PT medlemskort standard får du tillgång till tio pass per månad och kan förbruka dessa pass precis som du vill under denna månad, vilket sker i samråd och planering med våra personliga tränare.

Månadskortet har en bindningstid på 12 månader och du får därmed tillgång till totalt 120 PT-timmar. Dessutom ingår kostschema i priset. Detta alternativ passar dig som har en långsiktig plan och vill uppnå mål som kräver en längre tids träning. Hos oss ingår även lån av träningskläder och handdukar samt tillgång till hygienartiklar och kosttillskott efter varje träningspass.

4 999 kr/mån (499,90 kr per tillfällen)
Priset för en enskild timme med en personlig tränare är 890kr.

PT medlemskort guld

I PT medlemskort Guld får du 10 timmars personlig träning per månad som du kan nyttja som du vill och i samråd och planering med våra personliga tränare. I medlemskapet ingår dessutom kostschema samt 2 matlådor om dagen, lunch samt middag som tillagas efter dina behov och önskemål under hela din medlemsperiod.

Matlådorna hämtas varannan dag hos oss på Rörelsemönster och det ingår 60 matlådor per månad. Med en bindningstid på 12 månader innebär detta totalt 120 PT-timmar och 730 matlådor på ett år. Detta medlemskort passar dig som vill ta din träning till en högre nivå. Hos oss ingår även lån av träningskläder och handdukar samt tillgång till hygienartiklar och kosttillskott efter varje träningspass.

10 939 kr/mån (499,90 kr per tillfällen samt 99 kr per matlåda)
Priset för en enskild timme med en personlig tränare är 890kr.

NYHETSBREV