Behandlingar

Hos oss ska du känna dig trygg och vårt mål är att du ska bli smärtfri. För att nå målet med minskad smärta måste vi först lista ut vad som har orsakat smärtan för att sedan ta fram lösningar för det i form av bland annat hemmaövningar. Våra behandlingar minskar den akuta smärtan, men det är i kombination med rehabiliteringsövningar som vi når det fullständiga resultatet. Du kommer därför alltid få med dig hemmaövningar av våra terapeuter efter varje behandling.

BOKA TID

Våra behandlingar - Rehabiliteringsträning i Solna

Osteopati

Osteopati är en patientcentrerad manuell vårdbehandling som betonar sambandet mellan kroppsstruktur och funktion. Inom osetiopati tittar man på alla aspekter av hälsan och syftar till att underlätta kroppens förmåga till att självreglera, främst genom manuell behandling.
Våra terapeuter försöker skapa en så fullständig bild som möjligt av patientens hälsa. Patientmötet inkluderar en analys av hållning och rörelse samt neurologiska, ortopediska tester med specifik palpation. Behandlingen är manuell och är alltid anpassad efter individens behov.

Längd

Pris

Pris per tillfälle

1 tillfälle
890 kr
890 kr
5 tillfällen
3990 kr
798 kr

Idrottsmassage

Idrottsmassage är en massageform som baseras på en mer djupgående massageteknik och är en kombination av mobiliseringstekniker, töjningar samt massagegrepp av muskler, ligament och senor. Behandlingen verkar förebyggande för muskelskador samtidigt som den kan gynna och förkorta läkningsprocesser samt vara en del av återhämtningsprocessen efter hårda träningspass eller tävlingar. Idrottsmassage är ett bra komplement till träning och tävling men även för dig som inte tränar men känner dig stel i dina muskulaturer.

Längd

Pris

Pris per tillfälle

60 min
790 kr
790 kr
5 tillfällen
3 490 kr
698 kr

Medicinsk massage

Medicinsk massageterapi (MMT) är en terapiform som är framtagen baserad på kunskaper i anatomi, fysiologi, medicin och patologi och används mot besvär från rörelseapparaten. MMT använder sig av muskelsträckningar, triggerpunktsbehandling samt manuell mobiliseringsteknik och är effektiv mot smärta samt ökar rörlighet i rörelseapparaten. Massageterapeuten erbjuder dessutom råd om ergonomi, kost och träning för bästa möjliga resultat.

Längd

Pris

Pris per tillfälle

60 min
790 kr
790 kr
5 tillfällen
3 490 kr
698 kr

Våtkoppning eller blodkoppning (Wet cupping/ Hijama)

Denna behandlingsmetod eliminerar/minskar smärta och inflammationer, förbättrar aptiten samt har en positiv effekt på tarmsystemet samtidigt som den har kraften att ta ut störande ämnen från kroppen. Vidare kan behandlingen minska yrsel och motverka svimningstendenser, torka ut vätskande infektioner, kontrollera blödningar, förbättra mensrelaterade besvär, minska risken för kallbrand samt för att drabbas av feberfrossa. Metoden anses även generellt förbättra sjukdomstillstånd, bota sömnsjuka samt påskynda naturlig återhämtning genom att minska på stresshormoner och det har även en positiv effekt på högt blodtryck. Vi använder skalpeller för att rispa huden och därför kan behandlingen leda till ärrbildning, dock är det väldigt sällsynt. Risken för ärrbildning ökar emellertid om du lider av keloidbildning (Ca 1 av 1000 personer har anlag för detta).

Längd

Pris

Pris per tillfälle

60 min
790 kr
790 kr
5 tillfällen
3 490 kr
698 kr
NYHETSBREV